Το κόστος της ελεύθερης γνώμης

Πριν λίγες ημέρες το Defendia.gr δέχτηκε για 2η φορά σε διάστημα 10 ημερών, επίθεση από κακόβουλα DDOs. Η επίθεση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εθχρική διάθεση πολλών ανθρώπων προς την σελίδα μας, οι οποίοι λασπολογούν εις βάρος του Defendia.gr και του περιεχομένου του.

Το ζήτημα δεν είναι όμως εάν το Defendia έχει κάνει και λάθη, προφανώς και έχει κάνει, και οι ίδιοι τα γνωρίζουμε, όμως κανένας φασίστας με κουκούλα την ανωνυμία του διαδικτύου δεν έχει δικαίωμα να ενεργεί σαν γκάνγκστερ που του χάλασαν την δουλειά (ή μήπως την χαλάσαμε;).

LCS/MMSC: Το λάθος που πρέπει να αποφευχθεί

Ως σελίδα σεβόμαστε όλους όσους ήταν στον χώρο της αμυντικής ενημέρωσης πριν από εμάς και αυτό προσπαθούμε να το καλλιεργήσουμε και στους αναγνώστες μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανέναν, στο διαδίκτυο έχουν πρόσβαση 5,5 δισεκατομμύρια χρήστες περίπου, είναι παρανοϊκό να στέλνει κάποιος DDOs αξίας 300-500$ κτλ, και στην τελική να μη καταφέρνει τίποτα.

Τι θα κερδίσουν οι Ελληνικές δυνάμεις από την συμμετοχή στο Σαχέλ;

Δυστυχώς κάποιοι ενοχλούνται με την άποψη μας, η οποία είναι πολλές φορές σκληρή, ακριβώς γιατί αγαπάμε την χώρα μας και θέλουμε το καλύτερο για εκείνη, όπως το άρθρο για την στρατιωτική μας παρουσία στο Σαχέλ και τα προβλήματα του Ελληνικού Στρατού, που ενόχλησε πολλούς, ή η άποψη μας για τον SM-2 ή ακόμα και το Σενάριο Ελληνοτουρκικής εμπλοκής το 2023. Χάσαμε φίλους, χορηγίες και σχεδόν χάσαμε και την ίδια την ιστοσελίδα μας, απλά γιατί έχουμε μία άποψη, σωστή ή λάθος. Απολογούμαστε για την απουσία αυτών των ημερών και δηλώνουμε ότι γυρίσαμε για τα καλά.

Σενάριο Ελληνοτουρκικής εμπλοκής στο σύμπλεγμα της Μεγίστης το 2023 (Ολόκληρο)

Ο σύγχρονος φασισμός είναι η προσπάθεια φίμωσης φωνών και σελίδων οι οποίες και δέχονται επίθεση από αργόσχολους και κακούς ανθρώπους που έχουν ως μοναδικό στόχο να ακούνε τον εαυτό τους.

Array