Σας ευχαριστούμε για όλα

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους αναγνώστες του Defendia.gr που σήμερα που γιορτάζουν την γέννηση του Κυρίου στον κόσμο μας.

Ως Defendia.gr θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την στήριξη στο έργο μας αυτό το πρώτο διάστημα και να δεσμευτούμε για βελτίωση του υλικού μας και των άρθρων μας.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους αφανείς ήρωες των ημερών, τους στρατιώτες που υπηρετούν στα σύνορα της πατρίδας μας. Από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο, ο Έλληνας στρατιώτης είναι εκεί, με χειμώνα, με καλοκαίρι, με κρύο και με ζέστη, τιμάει το εθνόσημο στο πέτο του.

Αυτά τα απλά παιδιά που έχουν δώσει στην πατρίδα ότι πολυτιμότερο έχουν: Χρόνο από την ζωή τους και που δεν φοβούνται ούτε τα δύσκολα, ούτε τα μεγάλα της στρατιωτικής θητείας, αλλά υπηρετούν, έστω και για λίγους μήνες, στις εσχατιές της πατρίδας μας.

Νιώθουμε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που υπηρετούν και δεν φοβούνται τίποτα και κανέναν, πραγματικοί άντρες. Αυτή η ελευθερία που έχουμε οφείλεται σε αυτά τα παιδιά, είναι τα ίδια παιδιά που όποτε τα χρειάστηκε ο Ελληνισμός ήταν εκεί, σε όλες τις περιοχές που αναγράφονται στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα και ακόμα παραπέρα.

Δεν σας ξεχνάμε, δεν σας θεωρούμε δεδομένους και εκτιμάμε αυτό που κάνετε, χωρίς αστερίσκους και «ναι μεν αλλά».

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Array