Παραδόθηκε το ΠΓΥ “ΑΙΑΣ” στο ΠΝ

Πρόκειται για το ο τρίτο κατά σειρά Πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως που δωρίζει το Ίδρυμα “Αικατερίνη Λαζαρίδη” της γνωστής οικογένειας Λαζαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό, έπειτα από τα “ΗΡΑΚΛΗΣ” και “ΑΤΛΑΣ Ι”. Τα πλοία αυτά θα δώσουν την δυνατότητα στις μεγάλες μονάδες του στόλου μας να επειχηρούν αυτόνομα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στους ναυστάθμους τους.

Στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας βρέθηκε σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κώστας Τασούλας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο κ. Πάνος Λασκαρίδης εκ μέρους του ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος κ. Στέλιος Πετράκης και οι αρχηγοί ΓΕΣ αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος κ. Γεώργιος Μπλιούμης και ο π. ΥΦΕΘΑ και π. Α/ΓΕΣ, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η Οικογένεια Λαζαρίδη και το Ίδρυμα Λασκαρίδη τιμάει περίτρανα τον ρόλο του και την προσφορά των Ελλήνων εφοπλιστών. Ελπίζουμε και άλλες οικογένειες να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να συνεισφέρουν στο ΠΝ.
5439138

5439158

5439160

5439156