Κλείστε τα γήπεδα χθες

Κουραστήκαμε να βλέπουμε την χώρα μας να γίνεται ρεζίλι διεθνώς για τους χούλιγκαν της κάθε ομάδας, σήμερα είναι οι αλήτες του ΠΑΟΚ, αύριο θα είναι οι αλήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, κτλ. Εάν οι ομάδες δεν μπορούν στην Ελλάδα να προστατεύσουν τους παίκτες, το άθλημα και τους φιλάθλους που πληρώνουν λεφτά για να δούνε το παιχνίδι, και όχι τα δελτία ειδήσεων για νεκρούς και τραυματίες, τότε να κλείσουν, να πάνε να παίζουν ποδόσφαιρο εκτός Ελλάδας.

Στα γήπεδα και στους συνδέσμους έχουμε διαρκώς νεκρούς, τραυματίες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών, προστασία σε μαγαζιά και πολλές άλλες ασχολίες που είμαστε σίγουροι ότι κάνουν.

 

Αν θέλετε να βγάλετε το «αντριλίκι» και την μαγκιά σας κάποιοι, πηγαίνετε σε κανέναν σύλλογο πυγμαχίας, διαμαρτυρηθείτε για τα προβλήματα της ομάδας σας και πρώτα απ’ όλα βρείτε λύση στα δικά σας προβλήματα με τα ναρκωτικά και τα ποτά.

Το ότι ρίξατε στον μπάτσο στο γήπεδο πέτρες, μαχαιριές και βεγγαλικά, δεν σας κάνει άντρες, σας κάνει καραγκιόζηδες, καθίκια και σκουπίδια της κοινωνίας που βρήκαν μια χώρα για γέλια και κάνουν ότι θέλουν, εκμεταλλευόμενοι το κασκόλ μιας ομάδας.

Array