Καλωσορίσατε στο Defendia.gr

Σας καλωσορίζουμε στο Defendia.gr

Πρόκειται για μια νέα σελίδα στον χώρο των αμυντικών site και της ενημέρωσής για τα σύγχρονα ζητήματα και απειλές που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η χώρα μας. Πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα μας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση και την κατανόηση τόσο τεχνικών, όσο και πιο θεωρητικών ζητημάτων γύρω από τις θεματικές μας.

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια τεκμηριωμένη και άμεση ενημέρωση για αυτό τον δύσκολο και περίπλοκο κλάδο που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα θέματα που τις αφορούν.

Ως Πρόδρομος θεώρησα ότι μετά από κάποια χρόνια σπουδών και ταυτόχρονης ενασχόλησης με τα εξοπλιστικά, ήρθε η στιγμή να κάνω την όλη σκέψη μου κάτι δημιουργικό και παραγωγικό.

Μαζί με όλα τα παιδιά στο σάιτ, πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω και εγώ στην ενημέρωση σας και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρότζεκτ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και με παρότριναν να ξεκινήσω κάτι δικό μου. Ελπίζω οι αναγνώστες μας να μείνουν ικανοποιημένοι με την δουλειά μας, δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να μιλήσουν οι πράξεις μας ως σελίδα.

Alea jacta est

Array