Η Saudi Aerospace Engineering Industries και η Thales υπογράφουν Memorandum of Agreement (MOA) για συντήρηση και επισκευή αεροσκαφών

Δελτίο τύπου της Thales:

• Την πρώτη ημέρα του Dubai Airshow, η Thales και η Saudi Aerospace Engineering Industries (SAEI) υπογράφουν μνημόνιο συμφωνίας παρουσία της Εξοχότητάς του, του Γενικού Διευθυντή (DG) της Saudia Airline, κ. Ibrahim A Al-Omar και της Thales Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Patrice Caine.

• Και οι δύο εταιρείες θα ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε δραστηριότητες συντήρησης γραμμής και επισκευές εξαρτημάτων αεροσκαφών δίνοντας στη Saudia Aerospace Engineering Industries (SAEI) ένα πλεονέκτημα στην αγορά MRO.

Η Saudia Aerospace Engineering Industries (SAEI), μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Saudi Arabian Airlines Holding, και η Thales υπογράφουν Μνημόνιο Συμφωνίας (MOA) για την έναρξη της συνεργασίας τους για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης υψηλής ποιότητας. Την πρώτη μέρα του Dubai Airshow 2021, η Εξοχότητά του, ο Γενικός Διευθυντής (DG) της Saudia Airline, κ. Ibrahim A Al-Omar και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Thales, κ. Patrice Caine υπέγραψαν MOA μεταξύ των δύο εταιρειών.

Αυτή η ολοκληρωμένη συμφωνία MRO Platinum Care ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών στους τομείς των δραστηριοτήτων Line Maintenance και στην ανάπτυξη μιας βιομηχανικής συνεργασίας για επισκευές εξαρτημάτων αεροσκαφών. Το SAEI θα επωφεληθεί από την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της ομάδας ειδικών της Thales που εργάζονται χέρι-χέρι στον οργανισμό τους για την προώθηση βιομηχανικών και τεχνολογικών βέλτιστων πρακτικών δίνοντας στη SAEI ηγετικό πλεονέκτημα στην αγορά MRO.

Array