Η Lockheed Martin παρέδωσε τον 1000ο πύραυλο εδάφους-αέρος Patriot PAC-3 MSE

DALLAS, 17 Νοεμβρίου 2021 – Πέρυσι, σε απάντηση σε αίτημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η Lockheed Martin (NYSE: LMT) επιτάχυνε τις προσπάθειες για την παραγωγή περισσότερων από ποτέ άλλοτε από τους πιο προηγμένους πυραύλους αεράμυνας στον κόσμο και πρόσφατα ολοκλήρωσε την παραγωγή του 1000ος αναχαιτιστής PAC-3 Missile Segment Enhancement (MSE).

«Συνεχίζουμε να βλέπουμε ισχυρή ζήτηση για PAC-3 MSE σε όλο τον κόσμο και δεσμευόμαστε να παράγουμε όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τη μοναδική μας τεχνολογία πυραυλικής άμυνας για να αποτρέψουν ακόμη και τις πιο προηγμένες απειλές», δήλωσε η Brenda Davidson, αντιπρόεδρος. των Προγραμμάτων PAC-3.

Η Lockheed Martin έχει αυξήσει σταθερά τον αριθμό παραγωγής του PAC-3 MSE από τότε που έλαβε απόφαση για πλήρη παραγωγή το 2018 και αναμένει να αυξηθεί σε ετήσια παραγωγή 500 MSE PAC-3 έως το 2024. Η αυξημένη ικανότητα θα υποστηριχθεί εν μέρει από 85.000- τετραγωνική επέκταση κτιρίου στις εγκαταστάσεις του Camden, στο Αρκάνσας, που αναμένεται να ξεκινήσει τις παραγωγικές δραστηριότητες το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Μια εξέλιξη του δοκιμασμένου στη μάχη PAC-3 CRI, το PAC-3 MSE διαθέτει κινητήρα διπλού παλμού στερεού πυραύλου, παρέχοντας αυξημένη απόδοση σε ύψος και εμβέλεια για άμυνα έναντι εισερχόμενων απειλών, συμπεριλαμβανομένων τακτικών βαλλιστικών πυραύλων, πυραύλων κρουζ και αεροσκαφών.

Array