Η Κληρονομιά του Πολυτεχνείου

Καταλαβαίνεις πόσο αστείο είναι το “Πολυτεχνείο” σαν κληρονομιά, όταν πρέπει να απολογηθείς πριν γράψεις το οτιδήποτε για αυτό.

Σήμερα πλακωθήκαν ΟΛΟΙ μεταξύ τους όσοι πήγαν στην επέτειο του “Πολυτεχνείου” και έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι όταν χτίζεις εθνικά ψέματα για να κερδίσεις 2-3 ψήφους παραπάνω, στο τέλος καταλήγεις να είσαι πιο διχασμένος από ποτέ.

Στο Πολυτεχνείο πέθαναν από πυρά της αστυνομίας 2-3 άτομα που πήγαν να μπούνε στο Υπουργείο Εσωτερικών, όλοι οι άλλοι νεκροί ήταν τυχαία περιστατικά, με βάση το πόρισμα του 1983.

Οι μόνοι ήρωες του Πολυτεχνείου είναι οι πολιτικοί και οι αριβιστές που πότε πάνε από την μία, και πότε από την άλλη μεριά ανάλογα το συμφέρον τους, όλοι οι άλλοι είναι απλά brainwashed οι οποίοι συγκινούνται και αφήνουν λουλούδια στην προτομή ενός ανθρώπου που δεν είχε καμία σχέση με το Πολυτεχνείο.

Εγώ θα ντρεπόμουν να μιλήσω για νεκρούς σήμερα όταν τον υπόλοιπο χρόνο ασχολούμαι μόνο με τηλεόραση και σειρές στο Netflix.

Η Χούντα, όπως και όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα, έπεσε γιατί την έριξαν οι ίδιοι οι Χουντικοί το 1974 με τους πραγματικούς νεκρούς της Κύπρου. Τους οποίους κάποιοι ξέχασαν γρήγορα και την ώρα που μάτωναν στην Κύπρο οι καταδρομείς μας, κάποιοι “δημοκράτες” έκαναν συναυλίες με γέλια και χαρές.

Αυτή είναι η κληρονομιά του Πολυτεχνείου.

Array