Επιστρέφει η μεγάλη έκθεση για την άμυνα – Euronaval στο Παρίσι

Έπειτα από απουσία πολλών ετών, η μεγαλύτερη ναυτική και στρατιωτική έκθεση στον κόσμο, η Euronaval, επανέρχεται στις 18-21 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη του φωτός.

Η ανακοίνωση της EURONAVAL:

“Η 28η έκθεση EURONAVAL θα συγκεντρώσει όλες τις ναυτικές εταιρείες και τις κορυφαίες φυσιογνωμίες από τις 5 ηπείρους, ένα αξεπέραστο ημερολόγιο για τους διοικητές και τους συνταγογράφους από όλα τα στρατιωτικά και κρατικά ναυτικά.

Το 2018, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν παρευρέθηκε στο EURONAVAL, το οποίο γιόρτασε την 50ή επέτειό του εκείνη τη χρονιά. Συμμετείχαν 480 εκθέτες, εκ των οποίων το 60% από το εξωτερικό και φιλοξενήθηκαν 142 επίσημες αντιπροσωπείες.

Τον Οκτώβριο του 2020, καθώς η έκθεση δεν μπορούσε να διεξαχθεί στη συνήθη μορφή της λόγω της υγειονομικής κρίσης, η EURONAVAL ήταν η μόνη εμπορική έκθεση ναυτικής άμυνας που παρουσίασε μια 100% ψηφιακή έκδοση γεμάτη πληροφορίες, που ονομάζεται EURONAVAL-Online. Αυτό το ψηφιακό γεγονός κατέστησε δυνατή τη διατήρηση των συνδέσεων μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων στη ναυτική βιομηχανία, ενισχύοντας έτσι τον ρόλο του ως καταλύτη για την οικονομία και την παγκόσμια ναυτική βιομηχανία.

Όπως υπογράμμισε στα εγκαίνια του EURONAVAL-Online η Agnès Pannier-Runacher, Υπουργός Βιομηχανίας: «Το EURONAVAL-Online είναι μια ευκαιρία για τον εορτασμό ενός ολόκληρου κλάδου και την προώθηση του».

Η προοπτική μιας φυσικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί επί τόπου πυροδοτεί προσμονή και τεράστιο ενθουσιασμό, με πολλούς εκθέτες να έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Το EURONAVAL 2022 διαμορφώνεται ήδη ως η ναυαρχίδα για τις ναυτικές τεχνολογίες του μέλλοντος.”

Ο CEO της EURONAVAL, Hugues d’Argentré δήλωσε: “Οι εμπορικές εκθέσεις δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν για πάρα πολλούς μήνες. Αποτελούν βασικό κρίκο της παγκόσμιας οικονομίας, προωθώντας τη συζήτηση, τις συναντήσεις και τις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες. Η αίσθηση του ενθουσιασμού είναι ήδη εμφανής, τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και των επισκεπτών μας, με την ιδέα να συναντηθούμε ξανά προσωπικά στην έκθεση EURONAVAL στο Παρίσι-Λε Μπουρζέ, από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022.”

Πηγή: Naval News

Array