Ημέρα της Αστυνομίας 20 Οκτωβρίου

Θέλουμε ως σάιτ να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, που σήμερα γιόρταζε και να πούμε ότι ως σελίδα βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Η Αστυνομία έχει πολλά ζητήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης, ειδικά σε επίπεδο ασυρμάτων και αλεξίσφαιρων γιλέκων όπου οι ελλείψεις είναι πολλές και αυξάνεται ραγδαία ο κίνδυνος για τυχόν τραυματισμό σε περίπτωση επίθεσης.

Η Αστυνομία είναι ένα σώμα δύναμης 60.000 ανδρών και γυναικών, δυστυχώς μόνο ένα μικρό μέρος τους παίρνει μέρος σε περιπολίες και σε επιχειρήσεις, καθώς είναι επιφορτισμένοι με παραγωγή καφέ και χάρτου στους διαδρόμους της Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων και επιτέλους οι αστυνομικοί δεν ανήκουν στους επισήμους και τους επιχειρηματίες. Η αστυνομία δεν υπάρχει για τους λίγους, αλλά για τους πολλούς.

Θέλουμε μια αστυνομία που να υπηρετεί τον πολίτη και να μάχεται για την προστασία του με τα καλύτερα δυνατά μέσα. Μέσο αυτού θα διασφαλιστεί η κοινωνική ειρήνη και η ισονομία μεταξύ των πολιτών.

Ο Άγιος Αρτέμιος να δίνει δύναμη σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί έξω.

Άγιος Αρτέμιος

Array