Η χώρα της ντροπής

Σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι εφόσον οι φοιτητικοί σύλλογοι αποφασίζουν την κατάληψη μιας σχολής, ο ίδιος δεν είναι υπεύθυνος!

Πρέπει να ζούμε σε άλλο πλανήτη κ. Υπουργέ, γιατί καθώς θυμάμαι, κατάληψη σε σχολή απαγορεύεται να κάνει ο οποιοσδήποτε, επίσης κ. Υπουργέ, που ήταν η Αστυνομία όταν οι αναρχικοί έριχναν σήμερα πέτρες στο Υπουργείο Παιδείας; Μάλλον ούτε η προστασία του Υπουργείου Παιδείας είναι αρμοδιότητα σας, και γενάτε το ερώτημα, σε τι είστε χρήσιμος κ. Υπουργέ πέρα από δηλώσεις ίσων αποστάσεων;

Τα πανεπιστήμια (υποτίθεται) ότι ανήκουν στο κράτος, άρα στον Έλληνα πολίτη που τα πληρώνει, εδώ και μερικές μέρες επικρατεί αλαλούμ με τους κουκουλοφόρους που εφαρμόζουν τον νόμο στη θέση της αστυνομίας, την οποία έχετε διατάξει να κρατήσει αμυντική στάση (όπως και το 2008) με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Η αρχή όλων των ακραίων απόψεων και της κατάρρευσης μιας πολιτείας, είναι η έλλειψη ισονομίας και ισοπολιτείας, λέξεις οι οποίες θεσπίστηκαν μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το γραφείο του κ. Θεοδωρικάκου, στην Αρχαία Αθήνα.

Η ασφάλεια των πολιτών, και η αντιμετώπιση των εξτρεμιστών είναι δουλειά ΜΟΝΟ της αστυνομίας και κανενός άλλου, ξεκαθαρίστε την θέση σας κ. Υπουργέ και διδαχτείτε τι σημαίνει «εφαρμογή του νόμου», ειδάλλως αν δεν ασπάζεστε την αξία της προστασίας της κρατικής και της ιδιωτικής περιουσίας, πηγαίνετε στο σπίτι σας.

Array