Απίστευτες πληροφορίες στην υπόθεση του Περάματος – Το κέντρο ζητούσε να αφήσουν το αμάξι!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να μην καταδιώξουν το όχημα και να επιτρέψουν στους υπόπτους να αποχωρήσουν ανενόχλητοι! Εάν ισχύει ο εν λόγο ισχυρισμός της Καθημερινής, τότε το κράτος δικαίου ισχύει μόνο για τους νόμιμους Έλληνες πολίτες και για κανέναν άλλο που ανήκει σε «ευαίσθητη» κοινωνική ομάδα.

Κύριε Υπουργέ που μας μιλάτε διαρκώς για νομιμότητα και κράτος δικαίου, σε πια χώρα στον πλανήτη Γη, το κέντρο της αστυνομίας δίνει εντολή να μη κυνηγηθούν ύποπτοι για ληστεία; Επίσης κ. Υπουργέ, ποιος έδωσε αυτές τις εντολές; Υπάρχει ανοχή στο έγκλημα, αρκεί να είσαι Ρομά; Τι σκοπό είχε αυτή η διαταγή; Οφείλεται κ. Θεοδωρικάκο να απαντήσετε στους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν από το υστέρημα τους το κράτος.

Το έγκλημα έχει φτάσει στα ύψη, περιοχές ολόκληρες είναι no-go zones, στα όρια του γκέτο και η Αστυνομία έχει 60.000 ανθρώπινο δυναμικό, από τους οποίους ούτε 10.000 δεν βρίσκονται έξω στο δρόμο να προστατεύσουν τους πολίτες!

Όταν τα γαλόνια και τα ωραία κοστούμια χαρίζονται και μοιράζονται σε ανίκανους ανθρώπους κ. Μητσοτάκη, τότε η χώρα μετατρέπεται σε failed state, η Αστυνομία πρέπει να προστατεύει τους πολίτες με όλες τις δυνάμεις της, όλα τα άλλα είναι περιττά.

Array